Hlasujte za náš projekt kastelánskej bašty – iba do konca januára

  • Nacrt buduceho priestoru po domurovani

Aktualizácia 1. februára 2020 – Hlasovanie skončilo v piatok 31.januára o 23:59, s počtom 6835 hlasov, čím naše združenie získalo nárok na grant v hodnote 8.000 EUR! V celkovom poradí všetkých súťažiacich projektov sme skončili druhí. Ďakujeme všetkým hlasujúcim za hlasy a Nadácii SLSP za grant 🙂

Naše Združenie na záchranu Lietavského hradu práve súťaží o grant v hodnote 8.000 EUR od Nadácie Slovenskej Sporiteľne a vyhrať nám môžete pomôcť aj vy – poslaním sms.

Vybudujeme nové priestory
Ak nám pomôžete prebojovať sa medzi 10 projektov s najväčším počtom hlasov dostali by sme grant na rozšírenie priestorov a zastrešenie miestnosti nad terajšiou expozíciou. Vznikol by tak nový objekt „Kastelánska bašta“. Usilujeme sa o vytvorenie spoločenského priestoru priamo v hradnom paláci. Tento priestor bude využívaný ako spoločné zázemie pre organizovanie spoločenských aktivít aj pre verejnosť aj pre komunitu. V priestore budú prebiehať rôzne prednášky, diskusie, premietania a kultúrne podujatia. Bude potrebné vybudovať stropnú a strešnú konštrukciu, domurovať chýbajúci roh miestnosti a okná. Veríme však, že to dokážeme s vašou pomocou.

Ako hlasovať?
Pošlite SMS v tvare HLAS(medzera)83 na číslo 0902 020 292 (ak posielate Zo SK čísla) a 00421 902 020 292 Z ČR čísla. Ak je hlasovanie úspešné, príde vám potvrdzujúca sms.
Cena spätnej SMS je 0, – € s DPH. Hlasujúci hradí ním zasielanú SMS podľa cenníka svojho operátora. Zahlasovať môžete iba raz počas trvania hlasovania a len za jeden projekt.

Kedy hlasovať?
Teraz! Hlasovanie prebieha od 20. 1. do 31. 1. 2020.

Link na náš súťažný projekt:
https://www.mamnatogrant.sk/projekty/detail/83/trvale-zazemie-pre-organizovanie-spolocenskych-aktivit-a-letna-citaren

Viac o grantovom programe #mamnato:
https://www.mamnatogrant.sk/projekty

Žiadne komentáre k "Hlasujte za náš projekt kastelánskej bašty - iba do konca januára"


    Chcete pridať komentár?

    Some html is OK